Kända stylister

Det finns många bra stylister som blivit ett känt ansikte för deras förmåga att styla kända personer. I det här inlägget går vi igenom några populära och kända stylister.

Rachel Zoe

En av världens mest kända stylister heter Rachel Zoe. Rachel föddes år 1971 och har i sin karriär blivit anlitad av många hollywoodstjärnor. Några exempel på personer hon har tagit fram utstyrslar till är Cameron Diaz, Anne Hathaway och Jennifer Garner. År 2008 släppte Rachel Zoe sitt egna TV-program som heter the rachel zoe project där man som tittare får följa med den kända stylisten i hennes arbete.

Madelene Billman

Ett exempel på en Svensk stylist är Madelene Billman som vi senast har sett som deltagare i realityprogrammet Big brother. Men innan dess har hon bland annat stylat i Idol och Stjärnornas stjärna. Förutom att hon stylar andra så visar hon gärna upp sina egna utstyrslar på sitt instagramkonto.

Trinny och Susannah

Trinny Woodall och Susannah Constantine är namnet på en stylistduo som kommer från Storbritannien. I Sverige är de kända för TV-programmet Trinny & Susannah stylar om Sverige men innan de gjorde intryck här i Sverige så är de internationellt kända för sina böcker och andra TV-program som fokuserat på mode och styling.

Tan France

Tan France är en brittisk stylist som gjort sig känd genom tv-programmet queer eye där Tan är modexperten i gänget som kallar sig för Fab 5. Hans föregångare, en annan känd stylist heter Carson Kressley. Tan har även varit programledare för andra tv-program med mode i fokus, till exempel dressing funny och next in fashion. Förutom att han är känd från TV så är han också en kläddesigner och har bland annat designat kläder åt Forever 21 och Modcloth.

Lisa Anckarman

En av våra mest kända stylister i Sverige heter Lisa Anckarman. Hon har nått stor framgång på sin youtubekanal där hon stylar andra influencers. Några exempel på personer hon har stylat är Therese Lindgren, Filip Dikmen och Johanna Nordström.

Leave a Reply