Maximera ditt utseende med super serum

Styling handlar om att presentera dig själv på bästa möjliga sätt. För att visa upp den bästa sidan av ditt utseende behöver du visa upp en fräsch hy med glow och lyster i ansiktet. En varm rekommendation är att förbättra din hudvårdsrutin med en kraftfull dos av aktiva ingredienser som finns i serum. Faktum är att serum är mycket kraftfullare än vardagliga ansiktskrämer och ansiktsrengöring.

Maximera din lyster med serum

Serum består av ett högt koncentrat av aktiva ingredienser som är högre än i vanliga ansiktskrämer. I själva verket är nivån av aktiva ingredienser i vanliga ansiktskrämer på cirka 10 procent – medan serum har hela 70 procent eller mer! Skillnaden är enorm och du kommer att bli förvånad av det breda utbudet på marknaden. En av de bästa produkterna du måste testa är Verso Super Eye Serum från Verso Skincare. Denna högkvalitativa produkt är specialiserad för att ge energi till och förebygga ålderstecken runt ögonen. Huvudingrediensen består av en starkare variant av retinol, Retinol 8, som är åtta gånger mer effektivt än vanligt retinol. Produktens funktioner har många fördelar för huden och består av följande:

  • Energigivande.
  • Föryngrande.
  • Ljusar upp.
  • Näringsgivande.
  • Uppstramande.

Fortsätt läsa för att veta mer om fördelarna med att använda serum istället för vanlig ansiktskräm!

4 fördelar med att använda serum

Att använda serum som din dagliga hudvårdsrutin har många fördelar och de fyra viktigaste presenteras här.

1. Absorberas snabbt i huden – Serum har till skillnad mot vanliga ansiktskrämer en tunnare konsistens som gör att det lättare absorberas av huden.

2. Ljusar upp under ögonen – Regelbunden användning av serum ser till att ljusa upp under ögonen och motverka mörka ringar. Dessutom görs det här på ett holistiskt sett, utan användning av skadliga kemikalier.

3. Minskar fina linjer och rynkor – Med hjälp av serumets ingredienser som retinol minskas uppkomsten av fina linjer och rynkor.

4. Skyddar din hud mot fria radikaler och skador – Serums innehåll av ingredienser som vitamin C, vitamin E, grönt te och resveratrol hjälper till att förebygga oxidativ stress. Oxidativ stress är den biokemiska process som kan leda till tidiga rynkor och hudåldrande.

Leave a Reply