Stylistens hudvårdsfavoriter

Att skapa en perfekt look handlar om kombinationen av klädesplagg, smycken, accessoarer och smink. En fin hud med naturligt glow är pricken över i:et som verkligen tar alla outfits till en högre nivå. Så vad är stylistens bästa knep för att få en felfri hy alla dagar i veckan?

De flesta lever idag hektiska liv där arbete ska kombineras med familj, hobbies och vänner. Därför behöver varje modernt badrumsskåp innehålla en enkel men effektiv hudvårdsrutin som ger tydlig effekt med små medel. Föga förvånande så har därför det kultförklarade professionella hudvårdsmärket Dermalogica blivit en stor favorit hos både stylister, fashionistas och hudvårdsnördar.

Effektivt och stilrent

Grunden till Dermalogicas framgång är enkla men effektiva produkter i stilrena förpackningar. Produkterna har specifikt utvecklats för att ta hand om hud som dagligen utsätts för UV-strålning, stress och stadens föroreningar – saker som är svåra att undvika i en modern värld och som tyvärr påverkar huden och orsakar irritation, glåmighet och för tidigt åldrande. Dermalogicas produkter är välbeprövade och har sin grund i forskning vilket innebär att produkterna både skyddar, förebygger och behandlar befintliga och framtida hudproblem.

Skapa en hudvårdsrutin

Precis som en stylist har en basgarderob med kläder som alltid matchar så gäller det att ha en bas i badrumsskåpet som är en perfekt match för just din hudtyp. För att göra det enklare att hitta rätt är produkterna indelade i serier som adresserar olika typer av hudproblem:

  • Produkter med grå text är bashudvård som passar de flesta hudtyper. Här finns bland annat milda och effektiva dagliga rengöringar, fuktkrämen och ögonkrämer. De här produkterna skapar bra hudhälsa för den som inte har några specifika problem.
  • Age smart-serien innehåller mer avancerad hudvård med aktiva ingredienser som motverkar ålderstecken.
  • PowerBright TRx-serien arbetar för att minska pigmenteringar och solskador i huden.
  • Active Clearing-serien är perfekt för den som lider av oren och fet hud.
  • UltraCalming-serien fungerar bra även för de allra känsligaste hudtyperna, exempelvis för den som lider av atopiskt eksem.
  • Daylight defense-serien består av UV-skydd.

Genom att kombinera produkter ur de olika serierna får du en skräddarsydd hudvårdsrutin som på sikt ger mjuk och välmående hud med lyster. Inte konstigt att Dermalogica är en stor favorit hos så många!

Leave a Reply