Design House Stockholm

Design House Stockholm är ett företag vars ambition är att föra samman olika skandinaviska designer till ett och samma ställe. I stället för att fokusera på bara en skandinavisk designer, vill de att flera designers ska föra in sina idéer in i Design House. Företaget letar hela tiden efter nya produkter med karaktär och personlighet. Design House Stockholms flaggskepp finns på NK i Stockholm, men det finns ytterligare butiker i Göteborg, Jönköping, Köpenhamn, Berlin, London och New York. Mer än 1 000 produkter designade av mer än 1 000 olika designers har producerats och finns nu över hela världen.

En kudde som är en knut

Design House Stockholm har över 1 000 produkter och letar hela tiden efter fler att producera. Det handlar inte om vem som är designern, utan att produkten ska vara en så bra idé att den kommer att bli en succé bland kunderna. Det finns flera storsäljare i sortimentet bland annat kudden Knot som redan är en framtida klassiker. Kudden är designad av Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir som är från Reykjavik där hon också har sin egen studio. Kudden Knot är till för att kunna användas i vilka miljöer som helst och är gjord av flera meter långa stickningar som har bundits ihop till en knut som är både kompakt och en fröjd att använda.

Styla ditt badrum

Vi är duktiga på att styla våra hem, men ett rum som ofta glöms bort är badrummet. Det kanske beror på att vi förknippar badrummet med funktion snarare än estetik. Bland det enklaste du kan göra för att styla ditt badrum är att fokusera på duschdraperiet och handdukarna. Då kan du leka med färger och mönster och skapa de färgkombinationer som passar dig. Var inte rädd för att föra in gröna växter in i ditt badrum. Ta reda på vilka växter som trivs i fuktiga och lite mörka miljöer. Du kan även ställa in ljusstakar eller ljushållare som gör badrummet till en behaglig miljö.

Leave a Reply